MULTITUNINGCHIP

MULTICHIP ALTERNATIEF VOOR CHIPTUNING

Multichip alternatief voor chiptuning

Fijn dat u erover nadenkt om uw auto te optimaliseren middels onze multichip. Al meer dan 15.000 klanten zijn u voorgegaan. Ontdek de verborgen krachten van uw auto met “het alternatief” voor chiptuning, OBD-tuning of ecotuning!

Wilt u meer pit, trekkracht, vermogen (snelheid) en vooral extra rijplezier van uw auto?

Garantie

Wordt met 12 maanden fabrieksgarantie geleverd.

Caravan of aanhanger

Perfect om caravan of aanhanger mee te trekken. Ideaal voor lease autorijders. Alternatief voor mensen die hun auto niet softwarematig willen chiptunen.

Kwaliteit

Ontwikkeld door Nederlandse software-ontwikkelaars in de auto-branche, dus u bent 100% verzekerd van eersteklas kwaliteit.

Onze sterke punten

Prijs

90%

Service

95%

Voorraad

80%

Levertijd

85%

Advies

100%
15000
Klanten zijn u voorgegaan
12
Maanden garantie
1
Aanspreekpunt
13490
Kopjes koffie

Wat is chiptuning?

Het motormanagementsysteem, ook wel ECU (Electric Control Unit) genoemd, regelt o.a. voortdurend op basis van ontvangen informatie (meetgegevens over bijv. temperatuur, toerental en druk) de ingespoten brandstofhoeveelheid, het ontstekingstijdstip en de turbodruk. De ECU gebruikt hiervoor de ontwikkelde software van de autofabrikant. Deze software is zodanig geprogrammeerd, dat er nog een ruime marge overblijft. Bij het chiptunen van de auto wordt van deze ruimte binnen het maximale motorvermogen gebruik gemaakt.

In plaats van de software uit te lezen, aan te passen en weer in de ECU te plaatsen, werken we bij Multichip met de multichip om uw auto te tunen. Deze gedegen ontwikkelde multichip wordt in uw auto geplaatst. Deze multichip-tuning zorgt voor verbeterde rijprestaties, soepeler rijgedrag, meer trekkracht, extra vermogen (snelheid) en ‘last but not least’ brandstofbesparing (bij hetzelfde rijgedrag als voorheen).

Of u nu in een diesel-, benzine-, hybrideauto of zelfs in een vrachtwagen rijdt, de multichip is dé kwaliteitsoplossing voor het tunen van uw wagen.

We zijn ook gespecialiseerd in ecotuning en OBD-tuning.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Contactformulier